MESTO ODRŽAVANJA: inovacioni biznis centar zlatibor

Miladina Pećinara br. 2, Zlatibor

Agenda konferencije

Registracija učesnika
08:00 – 08:30

Uvodni pozdrav

08:30 – 09:00
 • Predstavnik Opštine Čajetina
 • Predstavnik Turističke Organizacije Zlatibor
 • Udruženje građana “Zlata” – Slavica Brković
 • Savet za rodnu ravnopravnost Opštine Čajetina – Bojana Božanić

Predavanja

09:00 – 10:00 Marina Lazarević
 • Biznis model i delovi – prvi deo teorija
10:00 – 10:30 Dessi Reljan
 • Da li zaista morate da prodajete?
10:30 – 11:00 Vesna Aleksić
 • Digitalna prodaja – prvi deo
11:00 – 11:30

Kafe pauza

11:30 – 13.00 Vesna Danilovac
 • Upravljanje energijama emocija, novca i svega što želimo – prvi deo
13:00 – 14:00
 • Ručak
14:00 – 15:00 Marina Lazarević
 • Biznis model – drugi deo primena
15:00 – 16:00 Vesna Danilovac
 • Upravljanje energijama emocija, novca i svega što želimo – drugi deo
16:00 – 16:30

Kafe pauza

16:30 – 17:30 Vesna Aleksić
 • Balans privatnog i poslovnog života
17:30 – 18:00 Poziranje i šminka
Kraj konferencije
18:00 Koktel sponzora Gold gondola Zlatibor goldgondola.rs
 • „Networking“

Our awarded speakers & mentors

Bojana Bozanic

Bojana Božanić

Predsednica Saveta za rodnu ravnopravnost opštine Čajetina

Bojana Božanić rođena je 1981, 11. novembra u Užicu. Od rođenja živi na Zlatiboru.

Diplomirani je profesor engleskog jezika.

Po završetku Gimnazije u Užicu, školovanje je nastavila na Filološkom fakultetu u Beogradu, gde je stekla zvanje diplomirani profesor engleskog jezika.

Nakon diplomiranja kratko je radila kao nastavnik engleskog jezika u rodnom mestu, u Osnovnoj školi ,,Dimitrije Tucović”, a septembra 2006. zaposlila se u Opštinskoj upravi Čajetina, kao saradnik za odnose sa javnošću. Ubrzo je prešla na poziciju pomoćnik predsednika opštine za ekonomski razvoj i investicije.

U tom periodu ispešno vodi brojne investicije i realizuje infrastrukturne projekte od značaja za opštinu i region.

Paralelno sa investicijama, kao osoba širokog spektra interesovanja i kapaciteta, uključuje se u rad skupštinskih tela. Tokom svog rada u stalnoj je koordinaciji sa civilnim sektorom i ostvaruje dugoročnu saradnju sa NVO iz opštine i regiona, u ime opštine.

U svojoj bogatoj karijeri bila je i narodni poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srbije od maja 2012. do marta 2014. godine. Kao poseban doživljaj ističe da je bila jedini predstavnik Srbije na međunarodnoj konferenciji o položaju žena u društvu u Mijanmaru, prvoj takve vrste u ovoj azijskoj državi, uz zapaženu prezentaciju stanja rodne ravnopravnosti u našoj zemlji.

Uspešno je prošla obuke za pisanje projekata i upravljanje projektnim ciklusom. Obavljala je posao menadžera nekoliko projekata finansiranih iz različitih fondova.

U svoju biografiju može da upiše i mesto rukovodioca skijališta Tornik. Bila je to jedna od najboljih sezona, ali i odlično iskustvo za ono što predstoji.

Odmah nakon Tornika, Bojana je od Skupštine imenovana za vršioca dužnosti, a zatim ubrzo i direktora JP Gold gondola Zlatibor. Tu funkciju obavlja i danas. Današnje radno mesto kruna je velikih zalaganja, a pre svega vere u jedan projekat koji će Zlatibor odvesti mnogo dalje na turističkoj mapi sveta.

Proteklih 15 godina, praktično od početka njenih poslovnih aktivnosti u opštini, obeležio je projekat gondole – panoramske žičare najduže na svetu, na čemu je sa nekoliko kolega radila od ideje do svečanog puštanja u rad januara 2021.godine. Jedna od retkih, nepokolebljivo je verovala u ovaj projekat.

Svoju energiji usmerava u realizaciju budućih planova u privatnom životu i kreiranje novih ideja na poslu.

Živi na Zlatiboru i majka je ćerke Srne.Marina Lazarevic

Marina Lazarević

www.marinalazarevic.com

Biznis mentor sam za preduzetnike kojima treba pomoć u postavljanju strukture i organizacije u biznisu, sa fokusom na podizanje kvaliteta i nivoa preduzetništva u Srbiji.

Tu sam za preduzetnike da ih naučim kako da – analiziraju, iskoriste postojeće elemente i uz postavljeni – nekad i zajednički kreirani cilj, napravimo plan, optimizujemo proces, racionalizujemo vreme, resurse i novac, sistematizujemo aktivnosti, automatizujemo i standardizujemo, koliko možemo, delegiramo, podignemo posao na viši nivo, izgradimo strategiju i stvorimo uslove da se poslovni cilj ostvari.

Pasionirana sam u vezi sa poslovnom organizacijom i optimizacijom procesa, novca i vremena. Kreativna sam u traženju praktičnog postizanja cilja sa ograničenim resursima. Fokusirana sam ka edukaciji drugih, kako da razviju biznis koji vole. Ekspert sam za razvoj food biznisa u formi od “kućnog recepta do slatkog brenda”.

Najviše volim da radim sa preduzetnicima koji sebe i svoj biznis smatraju autentičnim.

Dessi

Dessi Reljan, MBA

www.dessireljan.com

Potpredsednik svajcarske grupe Leomax International
Više od 15 godina internacionalnog iskustva i uspeha u poslovnom konsaltingu i na senior izvršnim pozicijama u medjunarodnim kompanijama koje putem direktne prodaje i MLM organizacija vrse plasman luksuznih brendova i visoko kvalitetetnih proizvoda i usluga. Poseduje sertifikat NLP, a  usavršavanje je sticala kod prestiznih svestskih predavaca: Ričarda Bandlera, Brajana Trejsija, Robina Šarme, Džefrija Gitomera i mnogih drugih. Profesionalna diplomirana glumica sa preko 20 uloga u pozorištu i filmu. Posvećena uspehu žena u muškom svetu poslovanja.

Dr Vesna Danilovac

Dr. Vesna Danilovac

www.vesnadanilovac.comVesna Aleksic

Vesna Aleksić

tv-shop.tv

lifebalance.rs

 
Prijavi se za konferenciju i obezbedi besplatnu ulaznicu:
PRIJAVA
KONTAKT

Udruženje građana “Zlata”

E-mail: udruzenje.zlata@gmail.com
Instagram.com/zlata.udruzenje/